BETÖLTÉS FOLYAMATBAN...

Image

Vállalkozás

Üzletágak

Komplex épületenergetika

Energiahatákonység és energiamegtakarítás

Az épületenergetikával foglalkozó üzletágunk intézmények teljes körű energetikai korszerűsítését foglalja magába az energiahatékonyság és energia megtakarítás jegyében.

Napjainkra az ország számos városában végeztük el középületek teljes energetikájának fejlesztését és adtuk át azokat a kulcsrakész megoldásokat megrendelőink számára, amelyek során az épületenergetikai korszerűsítés megújuló energiaforrások alkalmazásával zajlott. Az elért eredményeink alapján üzletágunk elismertsége és az új megrendelések száma egyre növekszik.

Az épületenergetikai felújítás elemei:
  • fűtéskorszerűsítés;
  • belső és külső világítás korszerűsítése;
  • nyílászárók cseréje;
  • szükséges szigetelési munkák ellátása;
  • megújuló energiaforrások használata (pl. napkollektor, napelem, geotermikus energia);
  • vezérlés.

Az épületenergetikai felújításokkal foglalkozó üzletág kihívásai olyan komplex megoldásokat jelentenek, amelyek munkatársaink részéről folyamatos szakmai megújulást feltéteznek. Ennek köszönhetően ez az üzletágunk bővelkedik a legtöbb új és innovatív technológia létrehozásában és bevezetésében.

Az épületenergetikai felújítás a következő tevékenységből tevődik össze:
  • intézmény energetikai állapotfelmérése;
  • teljes körű tervezés a megrendelői igények és jó gyakorlatok figyelembe vételével;
  • korszerűsítéshez szükséges engedélyek beszerzése;
  • kulcsrakész lebonyolítás.

Napelem

PV Napelem

A kifogyhatatlan napenergia hasznosítása az utóbbi években egyre nagyobb hangsúlyt kap világszerte és hazánkban egyaránt, ezért naperőműrendszerek létesítésével és fejlesztésével foglalkozó PV (fotovoltaikus) napelem üzletágunkat kiemelten fontosnak tartjuk a megújuló energiaforrások elterjesztése során végzett tevékenységünk területén.

A PV napelem üzletág cégünk folyamatosan és dinamikusan fejlődő területe. Továbbá üzletágunkról elmondható, hogy a Nap sugárzási energiáját közvetlenül villamos energiává alakító, modern napelemes rendszereink olyan innovatív technológiát képviselnek, melyek alkalmazásával napjainkra az ELIOS Innovatív piacvezetőjévé vált az ország nagyprojektes napelemes üzletágának.

Munkatársaink kiemelkedő szakmai tapasztalattal rendelkeznek, hiszen az elmúlt években több mint 50 MW teljesítményű naperőművet építettek nemcsak Magyarországon, hanem Európa más országaiban is. Cégünk napkövető és fix naperőművek létrehozásával egyaránt foglalkozik. A PV erőművek várható élettartama 20-30 évre tehető.